on jo korkea aika listata maailman parhaat makeiset, koska se tuli mieleen.

1. KIRPEÄT VAAHTOHYMIÖT

ykkössijan varmistavat vaahtomainen pehmeys, ja siihen yhdistynyt kirpeys, joka tietenkin on hyvän karkin perusedellytyksiä. Ykkössijalle makeisen nostaa myös se tosiasia, ettei niitä saa juuri mistään. Ogelin Filmtown on toistaiseksi ainut takuuvarma toimituspiste.

2. UFOT

siis ne oikeat, kirpeät ja täyteläiset, teräväreunaiset ufot. ei ne halpiskopiot joiden kirpeys ei ole rakenteellinen ominaisuus vaan pinnalle siroteltua hilettä. kakkospaikan varmistavat juuri sopivan kokoinen salmiakkijuova ja sisältä paljastuva salmiakkijauhe. mutta eihän näitä yli viittä voi syödä putkeen ilman että kieli vuotaa verta, siitä miinukset.

3. FANIPALAT

osa teistä epäilee, etteivät fanipalat ole todellisuudessa karkkeja. karkkiuden puolesta puhuu kuitenkin muutama seikka. ensinnäkin fanipalat ovat pussissa, ja niitä on siellä monta. toiseksi, rakenteellisesti eroa esimerkiksi suffeliin (karkki) on lähes mahdotonta tehdä, fanipaloissa taikina ei ole keskeisessä roolissa kuten perinteisessä keksissä. kolmossijan karkkien toplistalla varmistavat täydellinen makeuden ja rapeuden suhde ja himoittavuus. lisäpisteitä myös mainosten estetiikasta.